VČERA, DNES A ZÍTRA aneb Nové scénky Felixe Holzmanna

VČERA, DNES A ZÍTRA aneb Nové scénky Felixe Holzmanna

Změna ternímu z 25. února 2016 na 10. března 2016.

 

Při dvouhodinovém elixíru smíchu si diváci nostalgicky zavzpomínají na nejpopulárnější scénky Felixe Holzmanna, které jsou jim předkládány ve stejném podání, jak je každý zná, ale přesto úplně jinak. Účinkují: David Śír a Miroslav Rej.

 

Vstupné v předprodeji 200 Kč, od 3. řady na balkóně 150 Kč, na místě 250 Kč, od 3. řady na balkóně 200 Kč.

 

 

 

VČERA, DNES A ZÍTRA

Celovečerní REVIVAL legendárního českého komika – Felixe Holzmanna.

 

Interaktivní divadelní představení vzniklo ve spolupráci s divadlem SEMAFOR a s rodinou samotného Felixe Holzmanna, která Davidu Šírovi, jako jedinému člověku v ČR, propůjčila autorská práva na jeho celoživotní dílo. Podle výslovného přání rodiny pana Holzmanna, je tak jediný, kdo smí jeho dílo dál živě provozovat.

 

Toto představení  má za sebou přes 70. repríz. Za poslední čtyři roky s ním navštívili desítky měst v Čechách i na Moravě.

 

Při dvouhodinovém “elixíru smíchu” si diváci nostalgicky zavzpomínají na nejpopulárnější scénky, které jsou jim předkládány ve stejném podání, jak je každý zná, ale přesto úplně jinak. Legendární skeče jsou na vteřinu načasované, aby byly co nejvíce podobné geniálnímu originálu, který všichni pamatujeme ze starých dochovaných nahrávek a které díky tomuto ojedinělému představení mohou diváci znovu vidět živě na jevišti.

 

Do představení jsou zařazeny téměř všechny scénky, které diváci znají z televize a z DVD.
Originálním, interaktivním zapojením diváků do děje, tak vzniká pokaždé představení se zcela odlišnou dramaturgií, neboť diváci mají možnost si vybrat, které scénky chtějí vidět a zároveň tak sami určují jejich pořadí.

 

Diváci rozhodují o tom, co se bude hrát.
Herci se řídí přáním publika.
Při každé repríze má tak představení svojí premiéru.

 

Kultovní scénka “VČERA, DNES A ZÍTRA” je jako jediná zpracovaná úplně jinak, než jak ji diváci znají a je poprvé představena jako sólo vystoupení jednoho herce – dvojrole aneb “dialog pro jednoho”.

 

POZOR! Součástí představení jsou ale i úplně nové, neznámé a hlavně neokoukané scénky, které nikdy nikdo neslyšel a nikdy nikdo neviděl.

Diváci úplně poprvé uvidí i scénky, které:

– Nikdy nebyly natočeny na kameru a nikdy nebyly nahrány do rádia.
– Nikdy nebyly vysílány ani v TV, ani v rozhlase, a nikdy nevyšly na žádném nosiči – ani na DVD, ani CD.
– Neexistují z nich žádné záznamy (ani audio, ani video).

13 let po smrti autora a přesto úplně poprvé v historii, vám prezentujeme originální poklady ze soukromého archivu Holzmannovy rodiny. Jejich názvy jsou například:

SPORTKA, NÁDRAŽÍ, LÉKAŘ AMATÉR, atd…

 

 

 

Termíny

  • Čt 10.3.2016, 19:00

Vstupné

na místě 250 Kč, v předprodeji 200 Kč

Místo konání

S-klub

Pořadatel

S-klub