Vzpomeň si na zítra
Divadelní SPONA Zubří

Vzpomeň si na zítra

Zuberská Divadelní SPONA zahraje poprvé před meziříčským publikem

 

Ochotnický spolek mladých divadelníků ze Zubří uvede novou divadelní hru ve velkém sále Kulturního zařízení města Valašského Meziříčí. Tvůrčí tým pod vedením režisérky Kateřiny Gazdové zde představí ve středu 11. května hudební komedii Vzpomeň si na zítra, neboli Co se stane, když se najednou vytratí ze života práce i sex-appeal… Představení začíná v 19 hodin.

 

První myšlenka na založení divadelního spolku v Zubří se zrodila už v době, kdy žáci základní školy pravidelně trávili své bezstarostné mládí v dramatickém kroužku, do nějž je přivedla učitelka českého jazyka Kateřina Gazdová. Dění okolo divadla je nadchlo natolik, že se rozhodli pokračovat a založili klasické ochotnické divadlo pod názvem Divadelní SPONA nebo-li SPOlek NAdšenců. Základem souboru jsou kamarádi ze studentských let, na které se postupně začali nabalovat další zájemci o divadlo s chutí vyzkoušet cestu na prkna, která znamenají svět. Soubor působí už pět let, má v repertoáru několik autorských her, při jejichž uvedení pokaždé vyprodají domovský sál.

 

Vzpomeň si na zítra je již čtvrtá komediální hra, ve které nechybí písničky a tanec. Samotný příběh pojednává o hledání lásky a souznění v partnerském životě. Příběh vypráví o mužích, kteří ztratili práci a ze zoufalství se rozhodnou založit vlastní striptýzovou skupinu, aby si vydělali peníze na živobytí.  Musí překonat stud, zábrany i vlastní limity a přitom řešit všednodenní problémy, které potkávají každého z nás.

 

Úspěšná premiéra nové hry zuberských ochotníků se uskutečnila 18. března 2016.  Rozesmáté publikum v zaplněném sále aplaudovalo vestoje. Večerní představení bylo pro diváky opravdu nevšedním zážitkem. Bylo na co se dívat, mladí herci a herečky to rozjeli s plnou parádou! Pro velký úspěch se divadelníci rozhodli toto představení reprízovat na domovské scéně i v okolních vesnicích a městech.

 

Pokud se chcete odreagovat a zasmát nenechte si ujít příležitost navštívit toto představení ve středu 11. května od sedmé hodiny večerní  v Kulturním zařízení ve Valašském Meziříčí , na kterém se rozhodně nikdo nudit nebude.

 

Vstupné 60 Kč. Vstupenky si můžete zakoupit  v Turistickém informačním centru ve Valašském Meziříčí a online na stránkách Kulturního zařízení www.kzvalmez.cz., www.divadelnispona.cz

 

 

  

Termíny

  • St 11.5.2016, 19:00

Vstupné

60 Kč

Místo konání

S-klub

Pořadatel

S-klub