Pavlína Jíšová & Petra „Šany“ Šanclová

Pavlína Jíšová & Petra „Šany“ Šanclová

Koncert folkových písničkářek.

 

PAVLÍNA JÍŠOVÁ

Pavlína Jíšová členka bluegrassové kapely Sem Tam, dvojnásobná držitelka Porty z osmdesátých let, získala šestkrát po sobě Zlaté klíče za zpěvačku roku v čtenářské anketě časopisu Folk&Country, je držitelka řádu Rytíř českého a moravského folku z festivalu Folkový kvítek, bývalá členka skupin Minnesengři, Nezmaři, formace Žalman a spol. Sólově vystupovala s kapelami Weekend, … a basta, CS Band. Spoluprácuje s významnými hudebními osobnostmi - Pavel Lohonka Žalman, Michal Tučný, Věra Martinová, Robert Křesťan, Pavel Bobek a další.

 

 

 

 

PETRA "ŠANY" ŠANCLOVÁ

Petra "Šany" Šanclová, česká písničkářka, zpěvačka a multiinstrumentalistka, která již delší dobu žije na jihu Moravy. V minulosti Šany spolupracovala se spoustou známých osobností naší folkové scény.  (Lubomír Javůrek - Bokomara, kapela Vlasty Redla, která se jmenovala Každý den jinak, Slávek Janoušek, Jaroslav Samson Lenk, a mnoho dalších.)

V roce 2006 vytvořila Šany první vlastní desku "Ze země vah", na níž uplatnila své skladatelské a textařské schopnosti. Postupem času se rozhodla vydat na sólovou koncertní cestu. Dnes ji můžete spatřit nejen na jejích sólových projektech, ale i jako hosta skupiny Bokomara, Nadi Urbánkové a Pavlíny Jíšové.

 

 

Termíny

  • Ne 11.2.2018, 19:30

Vstupné

na místě 150 Kč, v předprodeji 130 Kč

Místo konání

Malá scéna za oponou

Pořadatel

S-klub