Hvězdné manýry
Divadelní společnost Háta

Hvězdné manýry

Změna titulu Zamilovaný sukničkář - Hvězdné manýry, z důvodu pořadající agentury. Z původně plánovaného představení Zamilovaný sukničkář v kulturním zařízení - Valašské Meziříčí, 3.4.2019, 19:00 hod. od divadelní společnosti Háta, jsme nuceni uvést titul Hvězdné Manýry. Divadelní společnost, žánr a obsazení herců u tohoto představení zůstává stejné a zároveň datum, čas i místo konání. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.Velice se omlouváme za vzniklou situaci.

 

Hvězdné manýry jsou tak povedená, rychlá a bláznivá fraška, že by se za ni nemusel stydět ani mistr tohoto žánru Feydeau. Odehrává se ve velice elegantním hotelu v Palm Beach v roce 1942. Má se uskutečnit koncert s beneficí na podporu amerických válečných výdajů a organizátoři se neobejdou bez dvou hvězd, které spolehlivě plní sály a pokladny. Jenže to má jeden háček. Dvě zmíněné umělkyně se nesnášejí a potkají-li se na jevišti, neváhají zajít až k fyzickému napadení. Jak je ubytovat, aby se nepotkaly? Ředitel hotelu připraví přesný plán, který ale od začátku selhává. Vydrží ale jeho nervy až do konce? Bude to těžké, protože obě hvězdy mají své manýry a nekompromisně vyžadují to nejlepší apartmá. Nešťastnou náhodou tedy skončí každá v jedné z jeho ložnic a strašlivý výbuch je jen otázkou času.  

HRAJÍ:

Bernad S. Dunlap, generální ředitel hotelu Palm Beach Royal Lukáš Vaculík

Claudia McFadden, všemi Američany milovaná zpěvačka Mahulena Bočanová  /  Adéla Gondíková  /  Kamila Špráchalová

Athéna Sinclair, hvězda jevišť a pláten Vlasta Žehrová  /  Olga "Háta" Želenská Murphy Stevens,

Athénina osobní asistentka Bára Chybová  /  Radka Pavlovčinová

Pippet, Claudiin osobní asistent Martin Zounar

Dora del Rio, bulvární novinářka Ivana Andrlová  /  Pavla Vojáčková

Paní Everett P.Osgoodová, členka a předsedkyně hnutí Ženy z Palm Beach za vlast Marcela Nohýnková  /  Vlasta Peterková  /  Veronika Jeníková

Francis, hotelový poslíček Filip Tomsa

Otis, hotelový poslíček Zbyšek Pantůček  /  Martin Sobotka.  

Termíny

  • St 3.4.2019, 19:00

Vstupné

390 Kč

Místo konání

Velký sál KZ

Pořadatel

S-klub