Vánoční koncert Orchestru Václava Marka
Host Daniela Šinkorová

Vánoční koncert Orchestru Václava Marka

Václav MAREK s orchestrem hraje k tanci i poslechu tu nejlepší hudbu nejen z minulého století. Kontinuálně tak navazuje na naše nejslavnější hudební tělesa v historii populární hudby.

„Vánoční koncert 2022“ přináší vedle domácích šlágrů a celosvětově známých a osvědčených evergreenů také oblíbené vánoční písně a skladby včetně nejkrásnějších klasických českých koled.

Hlavním hostem bude herečka, zpěvačka, tanečnice a moderátorka, držitelka dvou cen Thálie a dvou cen TýTý, Daniela ŠINKOROVÁ.

Jako vokální sólisté vystoupí Kamila NOVOTNÁ (herečka a zpěvačka Divadla Semafor, s orchestrem spolupracuje od roku 2012) nebo Lenka ŠVESTKOVÁ (absolventka Pražské konzervatoře v oboru populární zpěv a studentka Pedagogické fakulty UK) a Filip HOŘEJŠ (kromě muzikálů se věnuje částečně opeře, činohře, studiovému nahrávání, učí herectví a vystupuje s různými orchestry) nebo Pavel ŠVESTKA (zpěvák, houslista a pedagog, absolvent Konzervatoře Jaroslava Ježka, působící v řadě hudebních seskupení různých žánrů např. swing, jazz, country, lidovka, irská hudba i opera).

Moderátor programu Dr. Milan MAREK je velký milovník Osvobozeného divadla, Divadla Semafor a Divadla Járy Cimrmana. Láska k mluvenému slovu ho dovedla k působení v Českém rozhlase, divadle Semafor, ansámblu Blue Star a Orchestru Václava Marka.

 

Termíny

  • Čt 24.11.2022, 19:00

Vstupné

na místě 490 Kč, v předprodeji 450 Kč

Místo konání

Velký sál KZ

Pořadatel

S-klub

Videa

Obrázky