Štefan Margita
INTIMITY

Štefan Margita

Štefan Margita, operní pěvec, tenor se z operního světa poprvé vydá do světa šansonu! Pro svoje fanoušky si tentokrát připravil více než hodinový koncert plný zcela nových písní, které pro něj napsal zpěvák a skladatel Michal Kindl. S Michalem jsme už společně vystupovali minulý rok na mém turné. Spolupráce se nám osvědčila, a tak jsem Michala požádal, zda by pro mě napsal další písně. Nakonec je z toho celý intimní večer, který bychom rádi strávili společně s vámi!
Hosté: Michal Kindl, Iris Moris

 

 

ŠTEFAN MARGITA VYDÁVÁ ALBUM NA SPRÁVNÉ CESTĚ S TUCTEM PÍSNÍ MICHALA KINDLA, KTERÉ PŘEDSTAVÍ TAKÉ NA KONCERTNÍM TURNÉ INTIMITY

Štefan Margita připravil na letošní podzim nové album s nadějeplným názvem Na správné cestě. Jako výrazná respektovaná hudební osobnost a zpěvák, který rád překračuje hudební žánry, tentokrát oslovil mladého skladatele, textaře, zpěváka a producenta Michala Kindla. Ten pro něj napsal a vybral dvanáct intimních a melodických písní, jejichž základním tématem je láska a její různé podoby. Pop-šansonově laděné album rámují mimořádně podařené aranže v produkci Daniela Hádla, v jehož studiu na Vyžlovce se i nahrávalo. U některých písní obstaral klavírní party sám autor Michal Kindl a na violoncello hrála Iris Moris.

Talentovaná česká cellistka Iris Moris vyjede se Štefanem Margitou a s Michalem Kindlem na turné nazvané Intimity, které představí koncertní podobu nových písní. Turné odstartuje 17. září 2021 a zatím čítá na třiadvacet koncertů – mezi zastávkami jsou například Tachov, Mariánské lázně, Zlín, Brno, Plzeň, České Budějovice, Znojmo, Ostrava, Olomouc, ale také Praha a Drážďany.

Pro první singl, předznamenávající vydání alba, byla Štefanem Margitou vybrána jako ochutnávka píseň Déšť, kterou zpívá v duetu s Michalem Kindlem. Singl je již dostupný na digitálních servisech Supraphonline, Spotify, iTunes/Apple Music, Deezer a dalších.

Album Na správné cestě vydá Supraphon v pátek 10. září 2021 na CD, LP i digitálně. Předprodej byl již zahájen v hudebním e-shopu Supraphonline.

 

 

Termíny

  • St 27.4.2022, 19:00

Vstupné

490 Kč

Místo konání

Velký sál KZ

Pořadatel

S-klub

Videa

Obrázky