Zuzana Lapčíková & band
Náhradní termín za středu 13. září 2023

Zuzana Lapčíková & band

Hudebnice Zuzana Lapčíková je fenoménem české hudby. Za doprovodu své kapely propojí na svém vystoupení ve prospěch Diakonie Valašské Meziříčí folklór s alternativní a jazzovou hudbou.

Benefiční koncert je organizován jako další z aktivit při příležitosti 30. výročí činnosti Diakonie Valašské Meziříčí, respektive k 20 letům fungování hospice CITADELA. Výtěžek podpoří činnost organizace, která pomáhá seniorům, lidem se zdravotním znevýhodněním, nemocným a umírajícím a snaží se být nápomocna rodinám a ostatním pečujícím. Prostřednictvím komplexní nabídky terénních, ambulantních a pobytových služeb ročně poskytne péči více než 1 900 lidem. Finance budou směřovat konkrétně na rozvoj domácí hospicové péče.

Zpěvačka a hráčka na cimbál, ale i scenáristka, skladatelka, hudební aranžérka a herečka Zuzana Lapčíková získala za své dílo získala mnoho ocenění (cenu a jednu nominaci v Ceně Anděl, cenu Alfréda Radoka, cenu Thálie ad). Band Zuzany Lapčíkové hraje ve složení Zuzana Lapčíková (zpěv, cimbál), Stanislav Mácha (piano), Jožka Mikulka (kontrabas) a Otto Hejnic (perkuse).

Rezervace vstupenek zde

Vyzvednutí vstupenek:

Recepce Hospice CITADELA, Žerotínova 1421, 757 01 Valašské Meziříčí od pondělí do neděle v čase od 7:30 do 18:00.

 

Termíny

  • St 7.2.2024, 19:00

Vstupné

na místě 470 Kč, v předprodeji 370 Kč

Místo konání

Velký sál KZ

Pořadatel

S-klub

Videa

Obrázky