Silvestr v márnici

Silvestr v márnici

 

Komedie francouzského autora Jeanne-Pierre Martinez / překlad Jaromír Janeček

Česká premiéra za osobní účasti autora i překladatele.

Důmyslná komedie o muži, který pracuje v márnici Ústavu soudního lékařství a tajemné mladé ženě s nejasnou identitou.

…začíná silvestrovský večer a v Ústavu soudního lékařství má noční službu Muž. Hodinu před půlnocí se před ním z ničeho nic objeví Žena…neví kdo je a odkud přichází…pro Muže služba v márnici znamenala do této chvíle rutinu i nudu…ale od této chvíle se služba mění na čas plný překvapení, černého humoru s detektivní zápletkou a okamžiků absurdní romantiky…

Jeanne-Pierre Martinez je jedním z nejhranějších současných světových autorů.

Hrají: Anna Randárová a František Mitáš

Režie: Jana Janěková

Vstupné 550 Kč, od 2. řady balkón 490 Kč.

 

Anna Randárová- je dcerou herce Luďka Randára člena MD ve Zlíně. Působí na divadelních scénách v Praze, Zlíně aj. Diváci ji mohou znát ze seriálů ZOO, Modrý kód, Místo zločinu Ostrava, Docent nebo z filmů Anděl páně 2, Úsměvy smutných mužů, Havel ad. Absolvovala DAMU v Praze.

František Mitáš - Je dlouholetým členem Horáckého divadla v Jihlavě, kde ztvárnil mnoho významných postav, působil také v Divadle pod Palmovkou v Praze. Diváci ho mohou znát ze seriálů Ulice, Policie Modrava, Slunečná, Modrý kód aj.

Jana Janěková- Jako herečka působila v mnoha divadlech, v současnosti se věnuje především divadelní režii. Diváci si ji mohou pamatovat z mnoha seriálů, filmů a TV inscenací. /Nováci, Cesty domů, Četnické humoresky, Stříbrná vůně mrazu, Hezké chvilky bez záruky aj./ Na DIFA JAMU v Brně vedla Ateliér muzikálového herectví. Spolupracuje se Studiem DVA v Praze. Žije na Valašsku. Je patronkou Charity ve Valašském Meziříčí.

Na akci mohou být pořizovány fotografie nebo audiovizuální záznamy. Svou účastí dáváte najevo svůj souhlas s focením a nahráváním vaší osoby. Fotografie a videa mohou být následně použity k další propagaci pořadatele.

Termíny

  • Ne 10.11.2024, 19:00

Vstupné

550 Kč

Místo konání

Velký sál KZ

Pořadatel

S-klub