Ladislav Zibura
Pěšky mezi buddhisty a komunisty

Ladislav Zibura

Excentrický poutník Ladislav Zibura se na jaře 2016 vypravil do Himálaje, zapadlých nepálských vesnic a neprobádaných údolí čínských řek. Příběh jeho 1 500 kilometrů dlouhé pěší výpravy je svědectvím o jednoduchosti života a půvabu svobody, u kterého se budete smát od začátku až do konce. Ať už ho zrovna zatýká policie, trpí vysokohorskou nemocí nebo zachraňuje lidský život, Ladislav vším proplouvá s neobyčejnou lehkostí. Nečekejte žádné popisy památek. Projekce je o Číňanech, Nepálcích a jejich životech.

 

Ladislav Zibura (*1992 v Českých Budějovicích) je mladý spisovatel a cestovatel. Vydává se do světa, aby si povídal s lidmi a zjistil, jak vypadá jejich běžný život. Kromě toho pátrá po lokálních zajímavostech a neobyčejných příbězích. O svých výpravách napsal šest knižních bestsellerů. Kniha Prázdniny v Evropě získala cenu Zikmunda a Hanzelky pro cestopis roku. Mimo psaní Ladislav také objíždí republiku s cestovatelskými projekcemi plnými humoru a zajímavostí. Čtenáři a návštěvníci si Ziburu oblíbili právě pro jeho humor, pozorovací talent a také rošťácký šarm.

Délka vystoupení je 110 minut + přestávka 15 až 20 minut.
Vystoupení je vhodné pro všechny ve věku 10 až 99 let.

Na akci mohou být pořizovány fotografie nebo audiovizuální záznamy. Svou účastí dáváte najevo svůj souhlas s focením a nahráváním vaší osoby. Fotografie a videa mohou být následně použity k další propagaci pořadatele.

Termíny

  • St 2.10.2024, 16:00

Vstupné

270 Kč

Místo konání

Velký sál KZ

Pořadatel

S-klub

Obrázky